Livebetting

Hos många olika spelbolag finner man funktioner som även är de mest populära, det vill säga Livebetting/Livespel. Den här funktionen är alltså en tjänst som låter spelarna betta under en match gång. De här spelbolagen arbetar konstant med att maximera samt utveckla den här tjänsten för sina kunder eftersom att det kommit att bli så omtyckt. För spelarna är det både spännande och intressant att lägga bet samtidigt som matchen pågår. Så fort man märker att något bra är på väg att hända kan man betta. Här är det viktigt att man går på magkänslan. För många brukar magkänslan hjälpa en att komma långt och vem vet, kanske får den känslan en att vinna mycket pengar. För att förbättra möjligheten till att vinna så finns det utförlig statistik medan matcherna pågår som spelbolagen lägger ut. De här finns alltid på deras hemsidor att se. På spelbolagens hemsidor kan man som spelare även livestreama de matcher man är intresserad av att se. Det här har blivit väldigt populärt hos de som är intresserade av sport m.m.

Hur fungerar det?


Hur fungerar det då när man ska livebetta? Det finns olika sporter som man kan livebetta på. Man lägger bara ett bet när man spelar ett singelspel live. Först och främst ska man välja vilken insats man vill göra. När man gjort sin insättning kommer det att multipliceras med det odds som man fått i singelspelet. Vinsten som man har chansen att vinna är den totala summan. För att hålla så bra koll som möjligt när man livebettar är det bra ifall man kollar på en match och inte flera samtidigt. Kollar man på flera matcher samtidigt kommer man att missa höjdpunkter eftersom att det går snabbt. Vill man betta på fler matcher samtidigt ska man istället rikta sig in på kombinationsspel, här kan man även höja sina odds. Oddsen höjs när man kombinerar fler livespel. Detta då de multiplicerar oddsen som finns för varje match med varandra. Vinsten blir sedan den totala summan som blir av oddsen. De olika sporterna som man kan livebetta på är bland annat fotboll, ishockey, basket, tennis och handboll.

Cash – Out


Många olika spelbolag låter spelaren stänga av spelet under matchens gång. Det här innebär att innan matchen är slut så kan spelaren lösa in sin insättning. Skulle det vara så att spelaren känner sig orolig för att förlora kan den använda den här funktionen och stänga spelet. På det här sättet kommer spelaren att kunna försäkra sin vinst. Summan som spelaren kommer att få ut handlar om hur framstående chansen är att spelet ska ”in”. Hur mycket man valt att satsa när man gjort sin kupong kommer vara avgörande för hur mycket eller hur lite som ska betalas ut. Vill man att spelet ska stängas av automatiskt så kan man välja det innan man börjar spelet. Man ska då innan man börjar skapa ett livebet där man själv väljer en vinst som man accepterar som slutsumma. Det här är ett roligt sätt för en spelare att livebetta för skulle det vara så att man känner sig det mista osäker kan man avsluta. Man behöver alltså inte vara eller bli orolig över att förlora för mycket pengar. Att en spelare själv får välja hur länge den vill spela ger en sorts frihet. På det här sättet blir det även mycket roligare och mer spännande. Spelare har med åren fattat ett stort intresse för livebetting och det är inte konstigt. Det för människor samman och att tillsammans med andra invänta resultat stärker upplevelsen. Allt det här spelar roll när man väljer vad man vill betta på. Eftersom att det finns så pass många saker man kan betta på numera är det bra ifall man sticker ut från mängden.

Bli först med att kommentera

Kommentera

Din e-post adress kommer inte att publiceras offentligt.


*