Välj den bästa svenska streamingtjänsten!

Svenska streamingtjänster

Svenska streamingtjänster – Utbudet av streamingtjänster växer ständigt och som konsument kan det vara svårt att göra ett val som passar den typ av underhållning som man föredrar. Många väljer därför att prenumerera på flera olika tjänster, vilket snabbt kan bli en ganska stor månatlig kostnad om man inte är försiktig.

Om du gillar att titta på trendiga program, serier och filmer så kan det dock vara svårt att ha tillgång till allt. Så vad behöver man tänka på och vilka svenska streamingtjänster är idag ett mer populärt val?

Viaplay

Viaplay är idag den allra största svenska streamingtjänsten, där du kan titta på både svenska filmer och serier, men även program och filmer som du missade när de visades på biografen. Viaplay har sitt huvudkontor i Stockholm och har nu även expanderat så att resten av Norden kan ta del av innehållet.

Men vad är det då som gör Viaplay så populärt? Möjligheten att skräddarsy innehållet efter hur mycket du tittar och hur många enheter som ska kunna använda innehållet samtidigt, gör att du endast behöver betala för det som du faktiskt kommer använda.

Vill du kunna se alla avsnitt av svenska serier som Vår tid är nu eller mer nostalgiska serier som Skilda världar är Viaplay ett utmärkt val av streamingtjänst. Här kan du även titta igenom populära svenska deckarserier som Beck eller Wallander.

CMore

Från streamingtjänsten CMore kan du ta del av mängder av filmer, serier och även en hel del sport. Beroende på vilket typ av utbud som du föredrar, har du även möjlighet att skräddarsy prenumerationen så att det passar dig perfekt. En fördel med denna streamingtjänst är att du även har möjlighet att hyra filmer och även köpa filmer som ännu inte har lanserats på andra tjänster.

CMore är en svensk streamingtjänst som passar flera olika användare och som är ett särskilt bra val för dig som gillar att titta på dokumentärer, filmer eller serier från din TV.

SVT-play

De flesta av de största svenska kanaler som TV4, SVT och TV3 har även en anpassad streamingtjänst som gör det lättare för dig att kolla på serier eller filmer som du har missat på TV. SVT-play tillhör därför topplistan över de mer populära svenska streamingtjänsterna och har ett väldigt gediget utbud, som gör att du aldrig kommer bli mätt på svenska och utländska produktioner.

Hur väljer man den bästa streamingtjänsten?

Den allra bästa streamingtjänsten för dig beror helt och hållet på vad du brukar titta på och även hur din budget ser ut. Så fundera på vad du kommer att vilja spendera din tid på och basera sedan ditt val av streamingtjänst på detta. Det mest populära valet på marknaden behöver nödvändigtvis inte vara det allra bästa valet för dig.

Om du gillar ett varierat utbud och inte vill betala en alltför stor månatlig summa, så rekommenderar vi att du väljer Viaplay eller betalar en mindre summa för att få tillgång till hela SVT och TV4-plays innehåll. Här har du mängder av dokumentärer, filmer och serier som du kan bänka dig framför.

Testa på olika streamingtjänster

Många av de nämnda streamingtjänsterna har också ofta erbjudanden som gör att du kan testa på en prenumeration under en kortare tid helt gratis. Detta ger dig möjligheten att få en bättre helhetsbild över tjänstens innehåll, så att du sedan kan betala för den tjänsten som passar bäst för dig och din familj.

Om du lägger ned lite extra tid på att fundera på vilken typ av innehåll som streamingtjänsten bör ha, kan du spara pengar i det långa loppet. Genom att även ta del av gratis erbjudanden kan du se vad som passar dig och kanske behöver du då inte ens registrera dig för flera streamingtjänster, vilket gör att du kan spara ytterligare!

Bli först med att kommentera

Kommentera

Din e-post adress kommer inte att publiceras offentligt.


*